Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Äppelkaka med fikon

äpplekaka-med-fikon6äpplekaka-med-fikon2äpplekaka-med-fikon4Och här hamnade äpplena och fikonen… Hoppas den här pajen ska smaka ihop med en lite annorlunda vaniljkräm. Schhh, säg inget till gubben och vännerna, de är testpanelen och de är på ingående… Tack även för dessa recept, Göteborgs-Posten. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.