Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

”Vamsar”

vamsarIdag är jag hemma från jobbet och vamsar (VAMS = vård av mig själv). Något tjall med magen är det sen i helgen och jag sover mycket, har ont och vet inte vad jag kan och ska äta för att lindra smärtorna och besvären. Den sena frukosten idag bestod av yoghurt,
K-special, frysta hallon och kokoschips. Vet inte ännu hur kroppen tar emot och reagerar på det, men det lär jag väl bli varse snart…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.