Smider planer

kungsbackaånGick en helt underbar fotopromenad (stadspromenaden) tidigare ikväll. Solen sken, det var lagom varmt, blåste ingenting och jag kände mig så tacksam och lycklig. Det har varit en härlig och bra sommar! Nu summerar vi känns det som men det gör ingenting.

Midsommar har passerat och pingst. Semestern kom och gick, makens och andras födelsedagar har firats, stadsfesten har besökts, triathlon, kulturkalaset, rivern, tjejdejter, grillkvällar, barndop och ja, allt det där som låg framför oss i våras har gjorts och upplevts. Dags att blicka fram emot och börja planera inför nästa år.

Men först ska jag se till att göra den här hösten och vintern riktigt bra. En spavistelse är redan inbokad, en kombinerad shoppingdejt & middag med vänner, teaterföreställning och besök av Eksjövännerna är bokat och nu ska jag kika efter lite andra roliga evenemang att fylla hösten med. Det är rätt mysigt att sitta här på sin kammare och smida planer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *