Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Lite semesterbilder

Tar några bilder då och då, redigerar och lägger ut allteftersom. Ingen speciell ordning.

Här: grillkväll med sonen och hans familj 31 juli
31-juli-2015
Tjolöholm – på väg mot Skräckens stig – 3 augustitjolöholmTjolöholm – vid slottet 3 augustifjäril_3augSkräddarön – 4 augustibagge2Middag hos god vän 1 augusti. God mat, härlig drink, fina barn och urtrevligt sällskap.örtlunds_1aug

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.