Perfekt röj- & städväder

avocadosmoothieavocadosmoothie3 avocadosmoothie2Semestern är i full gång och jag mår som en prinsessa. Har med mig massa bilder och minnen från de två första semesterveckorna och hoppas kunna sätta mig ner och redigera en del bilder inom kort.

Nya minnen ska skapas framöver, men idag är det en mulen och småregning dag här på västkusten så då passar det perfekt att äta en härlig, stadig frukost som den ovan och sedan sätta igång med projekt storrensning! Städning av garderober och klädkammare står på min lista idag och jag ska alldeles snart sätta igång.

Ville dock bara först tipsa om den underbart goda smoothien ovan med avocado, hallon, blåbär, kiwi, basilika och honung som jag fixade till frukosten i morse. Så himla god! Det var Ernst som gjorde den i sitt sommarprogram förra veckan och äntligen fick jag chans att testa den idag. Här finns receptet om du blir sugen på att prova du också. Mmm.

Nu är det på med ljudboken som gäller och så ska här provas, sorteras, skänkas bort och kastas kläder. Ut med det gamla så jag får plats med mer nytt! 😉 Perfekt röj- & städväder!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *