Foto,  Mat & bakning,  Recept,  Ur vardagen

Perfekt röj- & städväder

avocadosmoothieavocadosmoothie3 avocadosmoothie2Semestern är i full gång och jag mår som en prinsessa. Har med mig massa bilder och minnen från de två första semesterveckorna och hoppas kunna sätta mig ner och redigera en del bilder inom kort.

Nya minnen ska skapas framöver, men idag är det en mulen och småregning dag här på västkusten så då passar det perfekt att äta en härlig, stadig frukost som den ovan och sedan sätta igång med projekt storrensning! Städning av garderober och klädkammare står på min lista idag och jag ska alldeles snart sätta igång.

Ville dock bara först tipsa om den underbart goda smoothien ovan med avocado, hallon, blåbär, kiwi, basilika och honung som jag fixade till frukosten i morse. Så himla god! Det var Ernst som gjorde den i sitt sommarprogram förra veckan och äntligen fick jag chans att testa den idag. Här finns receptet om du blir sugen på att prova du också. Mmm.

Nu är det på med ljudboken som gäller och så ska här provas, sorteras, skänkas bort och kastas kläder. Ut med det gamla så jag får plats med mer nytt! 😉 Perfekt röj- & städväder!

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.