183 motionspass 2015,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Smakar på ledigheten

kaprifol1

Första semesterdagen är här – härligt! Denna måndag bjuder på moln och blygsamma 18,7 grader. Inget väder för stranden med andra ord men det var riktigt skönt att gå ut och promenera i tidigare i morse. En mil gick jag med ljudboken i öronen.

En lite annorlunda motionsrunda än de jag brukar företa mig, men jag gav mig till och med tid att stanna för att plocka lite härliga blommor längs vägen, njuta av att vara här och nu, se, dofta och vara riktigt närvarande. Mmm, en bra start på denna dag och första semesterveckan.

Maken är inne och jobbar en sväng och jag tänkte jag skulle sätta mig här och redigera lite bilder från helgen under dagen men jag har även planer på att börja röja och rensa ur garderober och klädkammaren idag.

Men just nu sitter jag bara här och latar mig, samlar på tankar, smakar på ledigheten och lyssnar på musik. Så skönt att inte ha några tider att passa och inga måsten!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.