Smakar på ledigheten

kaprifol1

Första semesterdagen är här – härligt! Denna måndag bjuder på moln och blygsamma 18,7 grader. Inget väder för stranden med andra ord men det var riktigt skönt att gå ut och promenera i tidigare i morse. En mil gick jag med ljudboken i öronen.

En lite annorlunda motionsrunda än de jag brukar företa mig, men jag gav mig till och med tid att stanna för att plocka lite härliga blommor längs vägen, njuta av att vara här och nu, se, dofta och vara riktigt närvarande. Mmm, en bra start på denna dag och första semesterveckan.

Maken är inne och jobbar en sväng och jag tänkte jag skulle sätta mig här och redigera lite bilder från helgen under dagen men jag har även planer på att börja röja och rensa ur garderober och klädkammaren idag.

Men just nu sitter jag bara här och latar mig, samlar på tankar, smakar på ledigheten och lyssnar på musik. Så skönt att inte ha några tider att passa och inga måsten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *