Perfect Day!

God morgon härliga lediga lördag! Jag vaknade först vid halv fem men det kändes alldeles för tidigt för att stiga upp så jag la mig ner igen, somnade faktiskt om och sov till halv sju. Lite mer lagom.

pioner1Solen skiner idag och jag känner mig helt fantastisk! Låten ”Perfect day” med Allertz passar väldigt bra att lyssna på idag! Den känslan… Woo-hoo!

pioner2Det är också en alldeles fantastisk känsla att komma ut i köket och mötas av dessa vackra pioner. Jag blir glad i hela kroppen! 🙂 Jag älskar blommor!

pioner3
Idag skulle vi egentligen hjälpt grannen att flytta till sin nya lägenhet i Göteborg men det var redan så mycket gjort och så många hjälpande händer att vi inte behövdes. Då får vi chansen att åka på en härlig utflykt istället. Så det står på agendan nu på förmiddagen. Men först; en härlig frukost. Mmm – jag njuter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *