Foto,  Musik,  Ur vardagen

Perfect Day!

God morgon härliga lediga lördag! Jag vaknade först vid halv fem men det kändes alldeles för tidigt för att stiga upp så jag la mig ner igen, somnade faktiskt om och sov till halv sju. Lite mer lagom.

pioner1Solen skiner idag och jag känner mig helt fantastisk! Låten ”Perfect day” med Allertz passar väldigt bra att lyssna på idag! Den känslan… Woo-hoo!

pioner2Det är också en alldeles fantastisk känsla att komma ut i köket och mötas av dessa vackra pioner. Jag blir glad i hela kroppen! 🙂 Jag älskar blommor!

pioner3
Idag skulle vi egentligen hjälpt grannen att flytta till sin nya lägenhet i Göteborg men det var redan så mycket gjort och så många hjälpande händer att vi inte behövdes. Då får vi chansen att åka på en härlig utflykt istället. Så det står på agendan nu på förmiddagen. Men först; en härlig frukost. Mmm – jag njuter!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.