Foto,  Mat & bakning,  Träning,  Ur vardagen

Tjuveri & bakeri

Dagen idag började med regn men sedan kom solen.

baksidan
Och sista jobbdagen innan semestern. Ahhh… Jag jobbade hemifrån och avslutade så mycket som möjligt innan ledigheten.

hortensiaNär jag handlade idag höll jag på att tjuva grejer. Hjälp! Men när jag var i butiken kunde jag inte scanna in kassen, det fanns ingen streckkod för den gula kiwin och hur jag än försökte kunde jag inte för mitt liv få in cosmopolitansalladen. Så jag la de oscannade varorna åt sidan och skulle ta det med personalen på vägen ut… Yeah, right!

När jag gjort klart betalningen i utcheckningskassan och allt verkade klart såg jag mina oskannade varor i korgen och fick panik! Tjuv, moi? Nope! Så jag gick fram till en tjej i kassan och erkände mitt brott.

Här är vad jag nästan snodde, but I did not, I did not!
Nu kan jag minsann somna med gott samvete ikväll! 🙂

kvittoNå, jag började hur som helst min semesterledighet med att baka en läcker rabarber- och jordgubbspaj, och att pynta med lite fina blommor här och där här hemma. (Jag älskar blommor. Jag älskar sommaren!)

rabarberpaj1 rabarberpaj2 rabarberpaj3 Efter jobbet och baket gav jag mig ut på en löprunda. Riktigt skönt väder att springa i måste jag säga. Och efter det kunde helgen börja på riktigt…

pioner Till middag blev det en god risrätt med äpple, purjolök och bacon som fick sällskap av en lätt liten sallad. Jättegott och fräscht. Mmm.

risotto Och efter middagen måste ju pajen provsmakas fast jag inte är mycket för att äta det jag – eller någon annan för den delen heller – bakar. Men den här, den pajen skulle jag L•Ä•T•T kunna baka och äta många, många gånger till! Wow! Med en hemmagjord vaniljsås till. Så jädra god blev den! Mmm.

rabarberpaj5 rabarberpaj4 Joråsatt, den här inledningen av semestern får klart godkänt. Och solen skiner fortfarande, så nu när vinden mojnat lite ska jag se om jag kan lapa i mig några solstrålar på framsidan medan jag väntar på att maken ska komma hem från AW:n. Ha en skön fredagkväll everyhopa, det ska jag ha! :o)

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.