Senaste tiden 2

kallbadhuset medeltidsdagar2 riddare rödskägg rosriddare träffad vakt äpplen medeltidsdagar1 musiker campare

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Senaste tiden 2

  1. Lollo skriver:

    Åååå fina bilderså mys vi hade det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *