Foto,  Ur vardagen

Vi krusar ingen!

midsommarSnart dags att gå ut och plocka sju sorters blommor, öva på knäböjen och kvacken, kyla nubben, plocka fram gummistövlarna och väcka leklusten till liv, för här ska firas midsommar! Ska bli trevligt, trots att sommarvärmen uteblivit, och solen stannat hemma. Nåja, vi krusar ingen, vill man inte vara med behöver man inte, vi ska nog få det riktigt bra i alla fall. Glad midsommar!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.