Foto,  Musik,  Träning,  Ur vardagen

Vilken helg!

alladomhimlar

Efter lunch i fredags åkte jag till Varbergs sjukhus och besökte pappa som ramlat och slagit sig illa. Illa, illa… Helt blåslagen i ansiktet var han och han kunde inte ta sig upp ur sängen och gå utan hjälp. Orolig blir man ju – hur ska han klara att bo kvar ensam i huset när han kan dratta på ändan när som helst?  🙁

Vädret var dock helt fantastiskt i fredags och när jag kommit hem från sjukhuset grillade vi och kunde sitta ute utan att frysa ända tills solen försvann ner bakom hustaken. Första riktiga sommarkvällen. Härligt!

I går sprang jag en runda på morgonen och sedan fick vi besök av sonen och hans familj samt vännerna från Eksjö. Vi grillade igen, även om vädret var betydligt sämre igår, men det blev till att sitta inomhus och äta. Brrr…

Idag regnar det inte men det är inte kanonväder heller. En mellandag kan man väl säga att det är. Vi har gått Stadspromenaden med hundarna och gästerna och nu bara softar vi, tar det lugnt och är lata och lediga.

Min plan är dock att ge mig ut på en löprunda om en stund. Har inte bestämt mig för om jag ska springa hemomkring eller om jag ska åka in till Skatås eller ta någon helt ny runda. Men någonting blir det.

Sitter här och lyssnar på min nya 2015-lista på Spotify. Fasen vad bra den är! 🙂 En av de bästa låtarna just nu tycker jag att ”Alla dom himlar” med  Otheas är. Den fastnar ordentligt. Vill du lyssna på hela listan hittar du en här. Där finns många godbitar, jag lovar.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.