Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Nationaldagsfirande 2015

nationaldag2leiasovervakenleialeiaprofilhamburgareTrots att uselt regn- och åskoväder utlovats sprack molnen upp, solen lyste och vi kunde grilla och äta ute igår på nationaldagen. Sonen och hans familj var här och en liten stund åkte han och hans sambo iväg; så fick vi prova på att vara barnvakt till det lilla älskade barnbarnet. Senare på kvällen kom ett par grannar upp också och jag tycker det var en riktigt trevlig nationaldag och kväll. Mer sånt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.