Foto,  Ur vardagen

Det regnar inte

gerbera

Solen har inte visat sig särskilt mycket på sistone så när den väl kommer gäller det att fånga den. Den här bilden är tagen i det härliga ljuset en kväll tidigare nu i veckan och igår kunde vi till och med sitta ute och äta middag. Woo-hoo! Idag håller sig dock solen gömd bakom molnen igen, men – det regnar inte. Än… ;o)

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.