Barnbarn,  Foto,  Mat & bakning,  Träning,  Ur vardagen

70-årsfirande & mors dag

leia3 cajsa bröder dukning1 leia_jag mat leia_lena_elin dukning2 leia_farfar dan_cam net_and leia4_bw Dagen igår fortsatte med att vi åkte till sonen och hans lilla familj i Åsa en stund innan det var dags för oss alla att ta oss hem till makens bror och hans familj där vi skulle fira svärfar som fyllt 70 år tidigare i veckan. Lilla Leia sov sig igenom hela tillställningen, trots de många famnar hon flyttades mellan, mycket skratt, prat, musik, skönsång och allt annat ståhej. Hon är för härlig.

morsdag1 morsdag2Den här söndagen började med en härligt lat och ledig morgon med kaffe på sängen, och en stunds tidningsläsande. Sen gav jag mig ut och sprang en mil och kikade samtidigt efter liljekonvaljer som jag ville plocka till mamma idag på mors dag, men jag hittade inga tyvärr, så det blir till att köpa en liten blomma nu när jag ska åka till kyrkogården en sväng.

Efter löpturen i morse blev det repris på gårdagens frukost med scones, smoothies och annat mumsigt. Jag är nästan fortfarande mätt efter den, men om ett par timmar kommer sonen, hans sambo och lilla barnbarnet hit och äter middag med oss.

Jag är redo; de stärkta linneservetterna står färdigvikta på köksbordet och när jag kommer hem från Lindome ska jag bara fixa en sallad och dukningen – resten tar nog maken med glädje hand om; det är ju grillväder.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.