Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Helgen så här långt

tacosIgår blev det tacos till middag. Inte ovanligt här en fredagskväll faktiskt. Det går snabbt, lätt och är så himla gott! Sen kom ett par vänner hit och vi tjôtade lite. Alltid trevligt. ♡

frystI morse sov jag länge. Faktiskt ända till tjugo över åtta. Det hör inte till vanligheterna så det var riktigt, riktigt skönt. Jag tog en kopp kaffe i sängen, bläddrade i morgontidningarna och låg och drog mig lite.

Sedan blev det en rask promenad i det något kyliga regnvädret och efter den passade det fint att baka scones, göra smoothies, koka ägg och äta en härligt lyxig lördagsbrunch. Nu fortsätter den här dagen och helgen och jag njuter trots, eller kanske tack vare, skitvädret utanför. Det handlar inte om hur man har det utan hur man tar det, eller hur är det man säger…?

brunchNu ska jag ta mig ett långt, härligt, varmt bad och fortsätta lördagslyxa. 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.