Foto,  Ur vardagen

Smögen

smögen1 Igår åkte vi till Smögen och checkade in på Smögens Havsbad. Charmigt ställe med fint läge. Rummet var rymligt, fräscht och fint och hit åker jag gärna igen. Vi startade med en sen lunch och den här club sandwichen som jag beställde gick inte av för hackor.

smögen2Efter lunchen gick vi till spaavdelningen, badade bubbelbad och relaxade. Det fanns inte så mycket olika bad att välja på, men det var skönt och avkopplande i alla fall. Precis vad jag behövde. Sen gjorde vi oss i ordning och tog ett glas på rummet innan vi gick till middagen.

smögen3Maken bjöds på lax till förrätt och entrecôte till varmrätt. Jag är ju lite kräsen så jag fick ett vegetariskt alternativ; betor till förrätt och polenta till varmrätt. Gott!

smögen4 Efter en god hotellfrukost i morse promenerade vi ner till Smögenbryggan. Där var det inte mycket liv och rörelse så här dags på året. Ett pensionärsgäng som kommit med buss äntrade Ellen av Bohuslän till dragspelsackompanjemang men någon trängsel var det absolut inte på bryggan.

smögen5 smögen8 smögen9 smögen10 smögen11

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.