Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Leia

leia1Vi åkte direkt från Smögen ner till Halmstad idag. Sonen, hans sambo och vårt lilla barnbarn vistas fortfarande där men vi hoppas att de får komma hem i morgon eller på onsdag. Hon är så söt den här lilla nya människan som fått namnet Leia att jag smälter.

leia2Hon är också väldigt, väldigt trött den lilla fröken. Hon ville inte slå upp sina ögon för oss idag, men det kommer så småningom. Idag fick jag i alla fall ta i henne, känna på hennes små fingrar, klappa henne över håret, kinden, pannan. Dofta på henne. Mmm. Helt ljuvligt!

Stoltaste farmodern i stan? Det är nog jag! 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.