183 motionspass 2015,  Träning,  Ur vardagen

Göteborgsvarvet 2015

I lördags var det så dags för mitt första Göteborgsvarv. Jag hade inte anmält mig själv men fick en plats i Team Wicote. Den här dagen hade jag laddat för, tränat för och nästan bävat för. Hur skulle det gå? Jag på en halvmara – jösses!

gbgvarv2
Innan loppet var jag väldigt förväntansfull, spänd, laddad och lite nervös. Men jag hade bestämt mig innan att jag bara skulle gå ut och köra lugnt. Inte stressa utan bara se till att ta mig runt och att njuta av stunden där och då. Se de vackra omgivningarna, lyssna på den peppande publiken, njuta av musiken, ta emot high five-hälsningarna längs banan och att stanna på varje vätskestation och verkligen ta mig tid att dricka lite varje gång.

gbgvarv15 gbgvarv13 gbgvarv3 gbgvarv4Här går vår startgrupp, Team Silver, mot starten.

gbgvarv8 gbgvarv7 gbgvarv5In action
gbgvarv6 gbgvarv16 gbgvarv18gbgvarv14gbgvarv17 gbgvarv12 Och i mål kom vi allihop. Jag på tiden 2:13:39 och det är en tid jag är nöjd med. Nu vet jag att jag kan, jag vet vilka partier som var tuffast och springer jag igen någon gång kommer jag att försöka förbättra min tid. Jag hade ju inget tidsmål i år men som sagt blir det fler gånger blir målet att slå Jessica Rambäck version 2015.

gbgvarv9 gbgvarv10 gbgvarv11 Efter målgång och lite eftersnack bar det av hemåt och en annan sorts uppladdning tog sin början…

gbgvarv1Det blev en kväll på Sticky Fingers med Hide the knives som förband och Lillasyster som huvudattraktion. Grym dag, grym kväll! Rock on!

Foto: Lars Rambäck

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.