Göteborgsvarvet 2015

I lördags var det så dags för mitt första Göteborgsvarv. Jag hade inte anmält mig själv men fick en plats i Team Wicote. Den här dagen hade jag laddat för, tränat för och nästan bävat för. Hur skulle det gå? Jag på en halvmara – jösses!

gbgvarv2
Innan loppet var jag väldigt förväntansfull, spänd, laddad och lite nervös. Men jag hade bestämt mig innan att jag bara skulle gå ut och köra lugnt. Inte stressa utan bara se till att ta mig runt och att njuta av stunden där och då. Se de vackra omgivningarna, lyssna på den peppande publiken, njuta av musiken, ta emot high five-hälsningarna längs banan och att stanna på varje vätskestation och verkligen ta mig tid att dricka lite varje gång.

gbgvarv15 gbgvarv13 gbgvarv3 gbgvarv4Här går vår startgrupp, Team Silver, mot starten.

gbgvarv8 gbgvarv7 gbgvarv5In action
gbgvarv6 gbgvarv16 gbgvarv18gbgvarv14gbgvarv17 gbgvarv12 Och i mål kom vi allihop. Jag på tiden 2:13:39 och det är en tid jag är nöjd med. Nu vet jag att jag kan, jag vet vilka partier som var tuffast och springer jag igen någon gång kommer jag att försöka förbättra min tid. Jag hade ju inget tidsmål i år men som sagt blir det fler gånger blir målet att slå Jessica Rambäck version 2015.

gbgvarv9 gbgvarv10 gbgvarv11 Efter målgång och lite eftersnack bar det av hemåt och en annan sorts uppladdning tog sin början…

gbgvarv1Det blev en kväll på Sticky Fingers med Hide the knives som förband och Lillasyster som huvudattraktion. Grym dag, grym kväll! Rock on!

Foto: Lars Rambäck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *