Foto,  Inredning,  Ur vardagen

Här och nu och i stunden

underbaralördagDet regnar på där ute, men här inne är det varmt, mysigt och skönt att vara. Jag har precis fått massage och sippar just på ett glas gott Amaronevin som jag fick igår. Snart är det dags att laga middag, men just nu bara är jag. Här och nu och i stunden.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.