Alster,  Foto,  PhotoShop,  Ur vardagen

Sånt jag tycker om

tulpaner2God morgon.  Det är torsdag – Kristi Himmelsfärdsdag – och jag är ledig. Vaknade dock lika tidigt som vilken jobbdag som helst. Surt? Nej, jag är ju morgonpigg så mig stör det inte. Det är perfekt för att passa på att sitta här och pilla med lite bilder innan resten av världen vaknar.

Det är en solig och vacker morgon så idag blir det till att vara ute så mycket som möjligt. Planen är att jag ska motionera och fotografera. Sen får jag se vad jag hinner med mer; jag har en hel dag att fylla med sånt jag tycker om och sånt jag vill.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.