Trevlig helg!

trevlighelgLite extraledighet står för dörren. Härligt! Ledig torsdag och sen jobb igen på fredag, men det är självvalt så jag ska inte klaga. 🙂 Ser nu fram emot en fin onsdagskväll i goda vänners lag och sovmorgon imorgon. Inte illa.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Alster, Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *