Alster,  Foto,  Mat & bakning,  Träning,  Ur vardagen

Denna lördag i korthet

frukostFrukosten i morse bestod av knäckebröd, smoothie på banan, jordgubbar, blåbär och chiafrön, ägg och råjuice på apelsin. Bra start på dagen.

byggtmönsterMed mat i magen satte jag mig och jobbade lite med mitt Tingeling-projekt i Illustrator. Roligt och lärorikt. Jag ska fundera ut något bra att ha det till så småningom. 🙂

När jag skapat färdigt körde jag ett jympapass hemma i vardagsrummet. Därefter bar det av till Kungsmässan och förberedelserna för kvällens middag påbörjades. Hittade ett recept i dagens G-P i morse på grekiska Gyros så det testade jag att laga ikväll.

gyros1 gyros2Det blev gott så det har jag inte lagat för sista gången. Mums!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.