Älska här och nu!

tulpanerDet måste inte alltid vara så märkvärdigt och komplicerat – enkelhet funkar bra för mig. Säg vad du tycker och säg det du menar – gör det som känns bra och stå för det du gör. Var spontan och ha roligt så ofta du kan, ingen vet vad som väntar i morgon. Det enda vi har är här och nu. Vi kan inte leva i det förflutna, ej heller i framtiden. Älska här och nu!

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.