Träning

Veckans löpning

veckanslöpningJag har inte kört särskilt varierad träning på sistone som synes. Men det är något speciellt med löpning som jag fastnat för. Det är bara att snöra på sig skorna och ge sig ut. Snabbt, lätt och enkelt. Idag: pass 80/183 – check! Drygt fyra mil har jag sprungit in på träningskontot den här veckan.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.