Foto,  Ur vardagen

Helggott

Igår köpte jag några buntar blommor som jag gjorde buketter av. Jag älskar vita blommor!bukett1 Till frukost blev det igår det här:
lördagsfrukost lördagsfrukost2Nybakade Tobleronecupcakes bjöd jag på till kaffet efter middagen igår. Kul att baka!
tobleronecupcakesTill frukost idag bakade jag scones. Fick lite smak för det förra helgen. Mmm, gott!
söndagsfrukost bukett2

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.