Kungsbackaloppet

frukost nummerlapp jam scones

Nybakade scones med god marmelad och ost, rödbetsjuice samt en dubbel espresso fick bli uppladdningen inför dagens utmaning Kungsbackaloppet. Har haft lite problem med löparmage vid några tillfällen tidigare så en stor kopp kaffe och allt vad fullkorn heter gick bort i morse för att försöka mota Olle i grind. Får se hur det går. Funkar detta vet jag vad det blir för frukost den 23 maj. 🙂

Härligt väder att springa i får vi idag också, alla vi som är anmälda till loppet. Solen skiner, himlen är blå och termometern på framsidan visar 8,3° i skuggan. Korta byxor och t-shirt blir lämpligt att dressa sig i i dag.

Det här blir årets 74 motionspass för min del och jag tickar av pass efter pass i kalendern. Allt går enligt plan och jag är nöjd med mig själv. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *