183 motionspass 2015,  Foto,  Mat & bakning,  Träning,  Ur vardagen

Kungsbackaloppet

frukost nummerlapp jam scones

Nybakade scones med god marmelad och ost, rödbetsjuice samt en dubbel espresso fick bli uppladdningen inför dagens utmaning Kungsbackaloppet. Har haft lite problem med löparmage vid några tillfällen tidigare så en stor kopp kaffe och allt vad fullkorn heter gick bort i morse för att försöka mota Olle i grind. Får se hur det går. Funkar detta vet jag vad det blir för frukost den 23 maj. 🙂

Härligt väder att springa i får vi idag också, alla vi som är anmälda till loppet. Solen skiner, himlen är blå och termometern på framsidan visar 8,3° i skuggan. Korta byxor och t-shirt blir lämpligt att dressa sig i i dag.

Det här blir årets 74 motionspass för min del och jag tickar av pass efter pass i kalendern. Allt går enligt plan och jag är nöjd med mig själv. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.