183 motionspass 2015,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Kungsbackaloppet avklarat

Innan 7- och 14-kilometersloppet drog igång var det målgång för de lite yngre.

kbaloppet1Därefter värmde vi upp tillsammans med några ledare från Friskis & Svettis, sen sa det PANG! och loppet var igång. Första varvet (7 km) var det fullt av folk längs hela banan, men efter det tunnades det ut och jag sprang mitt eget rejs helt och hållet resterande sju kilometer. Ingen som drog mig och ingen som jagade mig. Det gick bra och jag är nöjd med min insats. Väl i mål bytte jag om snabbt vid bilen, drack lite vatten och åt en banan. Sen ställde 21-kilometarna upp för start och de såg så här laddade ut…

kbaloppet2Medan vi väntade på starten kom det in en del 14-kilometare mot målet och här ser vi några av dem. Bra jobbat, allihop, det gjorde vi bra. 🙂

kbaloppet4
Och där var 21-kilometarna iväg och jag begav mig hemåt. Hoppas det gick bra för alla och att alla som var med idag är nöjda med sin insats.

kbaloppet3Jag är nöjd med mig själv och glad för min medalj. Tänk att jag gjorde det! Tankarna som kommer nu är dock: kommer jag att orka sju kilometer till den 23 maj då det är dags för Göteborgsvarvets halvmara?

Nu efteråt har jag inte märkt av någon löparmage men jag är lite stel i benen och jag har fått ont på utsidan vristen på höger fot. Gör riktigt ont när jag går. Fattar inte vad som hänt för jag kände ingenting alls under loppet eller direkt efteråt, det smög sig på när jag väl kommit hem. Nåja, hoppas att det är snabbt övergående.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.