183 motionspass 2015,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Påsk, löpning & grillpremiär

gladpåsk grill mangoraja köttgrillpremiärLångfredag igår och här begicks grillpremiär. Årets första kalla mangorajasås tillreddes och ett isande kallt glas rosé, sallad och potatisgratäng passade som hand i handske till det.

Innan på dagen hade jag varit ute och testat på löpformen. Det är snart dags för Kungsbackaloppet och jag har anmält mig till damklassen på 14 km. Då gäller det ju att orka ta sig runt. Så igår när det var så härligt väder bestämde jag mig för att ta en rejäl runda. Sprang hemifrån mot Gåsevadholms slott, fortsatte mot Myravägen som jag tog ut mot Hanhals och därifrån var det bara att ta sig hem igen. Puh! 😉 15 kilometer blev det drygt så nu vet jag att jag kan ta mig runt när det är dags för loppet. Känns bra. 

I morse när det var dags för dagens motionspass gav jag mig ut för att springa. Det gick bra första halvan av Stadspromenaden men sen tog benen och kroppen slut. Vilodag imorgon alltså eller åtminstone en löpfri dag.

Idag har vi varit och hälsat på pappa som fyller 75 år i morgon och så har sonen och hans sambo återvänt hit efter ett dygn hos hennes pappa. Ikväll ska de ut och äta men sen kommer de hem till oss och sover här. Ska bli mysigt.

Här blir det grillat igen. Kyckling idag. Och pastasallad. Mmm, det ska bli gott. Det blir nog något glas rosé ikväll också. En ny sort som jag såg någon orda om på fb igår… Får se om det blir hiss eller diss på det. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.