183 motionspass 2015,  Foto,  Mat & bakning,  Träning,  Ur vardagen

Planer

frukost4

Den gångna veckan har varit bra. Jag inledde den med några dagar i Stockholm på utbildning. Det är alltid trevligt med utbildning och roligt att träffa kollegor från andra delar av Sverige. Och det är alltid lika trevligt att komma till Stockholm.

Idag började jag så dagen med en kopp kaffe och att läsa tidningen i sängen. Därefter gav jag mig ut på en löprunda och pass 60 av 183 kunde därmed noteras i kalendern.

Planerar för och längtar redan efter nästa löptur som förhoppningsvis blir av i morgon. Då med mina nyinköpta löparskor och pigga, fräscha löparkläder. Måste springa in skorna ordentligt så jag klarar den planerade halvmaran i maj.

 

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.