Inbjudan

pass56_183

Idag körde jag min femtiosjätte träningsaktivitet för i år. Bara 127 kvar för att klara året och 30% av utmaningen är härmed avklarad. Jag tycker jag ligger bra till. Första kvartalet är snart till ända och jag hoppas att det går lika bra för er andra som också antagit utmaningen.

Dagens aktivitet för min del blev en löprunda med intervaller. Först vanligt löptempo en kilometer, sen snabbare tempo på framfoten en kilometer och därefter powerwalk en halv kilometer. Sedan varvade jag dessa tre intensiteter varje halv kilometer tills jag närmade mig rundans slut, då körde jag kortare intervaller med snökäpparna som avståndsmätare. Kul pass! 🙂

Nu till ett förslag, för jag fick precis en idé! Jag tycker det hade varit roligt om vi som är med på det här med 183 pass kunde ses några gånger under träningsåret. Äta en bit mat i hop och tjôta lite.

Mitt förslag är att vi ses den 25 april för att stämma av första tertialet, 22 augusti för att summera första halvåret och 2 januari för att göra en sammanfattning av hur hela året gått. Vad säger ni om det? Är ni på? I så fall tänker jag att vi bokar bord på någon trevlig restaurang i Göteborg.

Kan du ? Vill du? Hoppas, hoppas! 🙂 Mejla mig om du är intresserad: jesson69@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *