Foto,  Ur vardagen

Det kunde ju vara sämre

rosa

Jag vet att man pratar om att det alltid ska finnas en balans i livet, mellan gott och ont och att det alltid jämnar ut sig i sista änden. Men jag tycker den där balansen är lite taskig just nu.

Först fick jag en god nyhet häromdagen och jag blev riktigt glad, började smida planer och kände mig ”on top of the wolrd”. Samma kväll kommer den dåliga nyheten som jämnade ut allting.

Jag tycker i och för sig att den gjorde lite mer än så; den plattade till tillvaron totalt. Ska det verkligen vara nödvändigt? Varför kan allt inte bara få vara rosaskimrande och bra liksom? Jag vill sväva runt på de där små rosa molnen ett tag, vad är det för fel på det?

Och jag föredrar faktiskt att få den dåliga nyheten först, då kommer den bra mycket lägligare. Hellre det än tvärtom.

Nåväl, ingen idé att gräva ner sig, det lönar sig sällan. Och det är dessutom alldeles för fint väder för det idag. Himlen är blå med en del vita moln och det är lördag, jag är ledig och har hela dagen framför mig. Det kunde ju vara sämre, eller hur?

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.