Foto,  Ur vardagen

Egodag

frukost3Ledig måndag. Vilken vardagslyx! Solen skiner och jag startade den här fantastiska dagen med att ge mig ut på en löprunda. Elva kilometer blev det och jag är nöjd med dagen och mig själv hittills. Jag ska göra den här måndagen till en riktig egodag. Boosta och skämma bort mig själv rejält. För det kan jag behöva ibland; göra sånt jag tycker om och sånt jag njuter av. Och lite sånt man måste och behöver ska jag nog också se till att få gjort – det ger en viss tillfredsställelse det också faktiskt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.