Njutdag

frukost1Lördag igen. Väldans vad fort tiden går! Efter den här matiga och goda frukosten bestående av knäckebröd med lite dillkaviar, purjolök och klosterost, apelsin, melon, ett hårdkokt ägg, råsaft av apelsin och blodgrape, huilakaffe och en smoothie gjord på lättyoghurt med banan, jordgubbar, avocado, ingefära och chiafrön har det blivit dags att ta tag i den här dagen på allvar.

Just nu sitter jag faktiskt och väntar på att allt det goda ovan ska sjunka undan så att jag kan ge mig ut på en liten löprunda. Och medan jag skriver detta lyssnar jag på skön musik, har tänt ett ljus på skrivbordet och njuter av att vara hemma och av att vara ledig. Jag har inga planer alls för dagen utan det är bara att ta den som den kommer och göra det som faller mig in. En riktig njutdag!

Tyvärr är det inte så fint väder idag. Det regnar visserligen inte men himlen är gråvit av tjocka moln. Annars hade jag gärna åkt ut på en fotorunda efter löpningen. Det var kanonväder här på västkusten igår, så jag hade hoppats på det även idag, men ja, ja, jag ska nog göra något bra av den här dagen ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *