Foto,  Ur vardagen

Helgfrukost

lördagsfrukost3 lördagsfrukost lördagsfrukost2Så var lördagen här och ännu en härlig helgfrukost har inmundigats denna morgon. Till vardags äter jag två skivor knäckebröd med två skivor ost och en kopp kaffe så att lyxa till det med färsk frukt, kokt ägg, smoothie och lite annat smått och gott på helgerna är helt underbart. Inte för att jag inte njuter av mina vardagsfrukostar, för det gör jag – jag tycker det är gott – annars hade jag inte ätit det ju, men ändå… Helgfrukost = mmm.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.