Foto,  Ur vardagen

Tacksam ändå

gothia1I lördags checkade vi in på det här fräscha rummet på våning 27 i torn 3 på Hotell Gothia i Göteborg med utsikt över hela stan. Trots lite mulet väder var det en fantastisk vy och det kändes lyxigt och lite spännande.

gothia2 Vi åkte bort till Nordstan där vi stämt träff på Murveln med vännerna från Eksjö. Alla visste inte om att vi skulle med så det blev ett litet trevligt överraskningsmoment där.

gothia3När vi gått runt på stan en stund åkte vi tillbaka till hotellet och jag tog en macka i caféet. Vet inte om det var den som satte igång eländet, men kvällen utvecklade sig inte som den skulle för min del i alla fall…

gothia4 Vi gjorde oss i ordning, lät oss väl smaka av den söta lilla mousserande som vi fick som gåva på rummet och därefter samlades hela gänget i vårt rum innan vi tog oss bort till Rondo för att äta och se på Alcazar.

gothia5En trerätters middag var förbeställd och betald och detta kompletterade vi med varsitt vinpaket. Men, jag kände mig inte hungrig alls när jag började äta. Åt halva min lilla förrätt (vegetarisk pasta) och gav bort den andra hälften. Till det tog jag väl en klunk vitt vin eller två skulle jag tro. När varmrätten kom in gav jag bort den också, tog en mun av det röda vinet och sedan var det kört. Inget Alcazar för min del alltså. Ingen dessert, inget dessertvin, inget disco. 🙁

Munnen var helt kruttorr, jag kände mig alldeles skakig och bestämde mig för att gå tillbaka till hotellet och vila en stund. Klädde av mig, tittade på TV och somnade en stund. Sen började en kväll och natt som jag sent ska glömma. Jösses vad sjuk jag blev!

Igår morse hoppade jag över hotellfrukosten och längtade bara hem så jag kunde gå och lägga mig igen. Hade nästan 39 graders feber och sov från och till hela dagen och kvällen.

Idag har jag varit uppe sen elva, febern har gått ner och jag har ätit lite yoghurt så jag är på bättringsvägen, men inte helt hundra än. Får ge det den här dagen och kanske en till, men sen får vi hoppas att jag är bra igen.

hemma1Har gjort det så mysigt jag kan här hemma med lite tända ljus och knäppt på reprisen av Melodifestivalen från i lördags medan det faller snöblandad nederbörd utanför. Tacksam för att det inte är sol och blå himmel utanför i alla fall.

hemma2

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.