Mat & bakning,  Ur vardagen

Sunday Brunch

söndagsfrukost2Smoothie: yogurt (0,5 % fat), banana, mango, strawberries, blueberries, avocado, ginger and chia seeds

Coffee: Huila – dark roasted Colombian beans with a taste of dark chocolate and sweet berries

Juice: orange, ginger and kiwi

Bread: gluten- and lactose-free crisp bread with cream cheese/cheese (10%) and paprika

Egg: Hard boiled (7 minutes)

smoothie

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.