183 motionspass 2015,  Träning,  Ur vardagen

12 kilometer

pass32När förmiddagens brunch sjunkit undan något gav jag mig ut på en löprunda. Planen var att springa en mil. Men kroppen kändes bra och orken räckte till 12 kilometer, så jag är nöjd när jag nu avslutar den här träningsveckan med att ha slutfört pass nummer 32 av 183.

Efter löpturen var det dags för en välbehövlig massage av baksida lår, rygg, axlar och nacke. Så nu känner jag mig som en helt ny människa. 🙂 Härlig känsla!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.