183 motionspass 2015,  Foto,  PhotoShop,  Träning,  Ur vardagen

Härliga söndag!

söndagsfrukostI morse gav jag mig ut och avverkade min tjugoåttonde motionsaktivitet för i år. Löpning blev det idag igen. Jag sprang en mil igår och tänkte att det kunde vara lagom med hälften idag, men när jag väl kom ut var det så underbart väder att jag ville springa lite längre. Drygt åtta kilometer blev det till slut. Underbart!

När jag kom hem var det dags för frukost och idag bestod den av mycket nyttigheter. Godast av allt; det hembakade fröknäcket som jag bakade igår. Mmm…

fröknäckeImorgon får det bli en vilodag. Det passar bra eftersom jag åker till Stockholm nu i eftermiddag för att gå en jobbutbildning hela dagen i morgon. Så ikväll blir det övernattning på hotell och en förhoppningsvis härlig hotellfrukost i morgon bitti. Det blir bra. Och gott. Och trevligt, hoppas jag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.