Härliga söndag!

söndagsfrukostI morse gav jag mig ut och avverkade min tjugoåttonde motionsaktivitet för i år. Löpning blev det idag igen. Jag sprang en mil igår och tänkte att det kunde vara lagom med hälften idag, men när jag väl kom ut var det så underbart väder att jag ville springa lite längre. Drygt åtta kilometer blev det till slut. Underbart!

När jag kom hem var det dags för frukost och idag bestod den av mycket nyttigheter. Godast av allt; det hembakade fröknäcket som jag bakade igår. Mmm…

fröknäckeImorgon får det bli en vilodag. Det passar bra eftersom jag åker till Stockholm nu i eftermiddag för att gå en jobbutbildning hela dagen i morgon. Så ikväll blir det övernattning på hotell och en förhoppningsvis härlig hotellfrukost i morgon bitti. Det blir bra. Och gott. Och trevligt, hoppas jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *