183 motionspass 2015,  Träning

Jag älskar mina ben!

lovelegsJag älskar mina ben! De är starka och tar mig precis vart och hur långt jag vill! I morse tog de mig ur sängen och ut till bilen så jag kunde åka på en tidig fotorunda vid havet och när jag kom hem sprang de in tio kilometer på mitt motionskonto. Kan man annat än att älska dem, så säg?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.