Vann

vann3I fredags fanns det äntligen tid för lite lyx i tillvaron igen; dags för en spavistelse med övernattning på Vann utanför Lysekil. Anläggningen låg väldigt vackert vid Gullmarsfjorden och utsikten från rummet gick verkligen inte av för hackor. Den lilla promenadslingan på 2,5 kilometer alldeles i närheten var också mycket trevlig och mysig. (Vi tog en runda där innan vi åkte hem igår.)

Incheckade och klara i fredags köpte vi varsitt spa-kit och såg fram emot en härligt avslappnande upplevelse i spaavdelningen. Det var dock ganska mycket folk där och alla ”slogs” om att få sitta i trästolarna vid de stora panoramafönstren. Till slut lyckades vi också få en stund där innan solen gick ner så det är vi nöjda med.

För övrigt tyckte vi att det var lite mycket simhallskänsla över det hela. Det var många småbarnsfamiljer som lekte och stojade i den stora poolen vilket gjorde att man inte riktigt kunde komma ner och känna lugn och ro. Synd.

vann1vann2På kvällen hade vi bokat bord i restaurangen och kräsen som jag är kan jag bara säga att min mat var okej; jag tog en caesarsallad. Maken däremot åt röding till förrätt och sejrygg till varmrätt och han blev mycket nöjd. Roligt!

Sen hängde vi i pianobaren en stund och samspråkade med flera olika trevliga par från såväl Sverige som Norge innan vi gick och la oss i de sköna sängarna. Frukosten igår var kanon och än en gång fick vi njuta av vacker utsikt innan vi gjorde oss klara för hemfärd.

Det var en okej vistelse, men några småmissar här och där gör att om du frågar om jag skulle rekommendera dig att åka dit blir svaret nej. Jag har mina andra favoritställen.

Medan vi var borta passade sonen och hans sambo Lisa här hemma hos oss. Kiara och Lizzy var med också såklart. Så igår när vi kom hem var det fullt hus här och vi fick äran att ha dem här hemma hos oss en natt till. Åt god mat, satt och pratade, myste och hade det allmänt trevligt igår kväll.

Idag har det varit en mycket lugn dag. Jag hade tänkt jag skulle ut och springa en runda men jag fick huvudvärk igår kväll och den hänger i även idag, tyvärr. Den vill inte riktigt ge med sig trots att jag ätit huvudvärkstabletter. Känner mig lite hängig, öm i nacke, axlar och lite krasslig. Får hoppas att en dags vila får mig på fötter och på topp igen.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.