Foto,  Träning,  Ur vardagen

Vilken helg!

bukettVilken helg jag haft! Den inleddes med att sonen och hans sambo med hundar kom hit i fredags efter jobbet. Vi åt tillsammans, umgicks och hade det mysigt. I går vaknade vi upp till ett rejält snöoväder och min födelsedag. Ett blomsterbud kom och överlämnade en vacker bukett på morgonkvisten och jag kände mig verkligen firad och uppskattad.

Jag hade bestämt mig för att motionera (som en present till mig själv) så det blev en löprunda i busvädret. Den första biten gick hyfsat, men när jag sprang förbi Signeskulle blåste det ordentligt och snöflingorna piskade som små spikar mot ansiktet, så jag fick hålla för kinderna med handen. Som tur var hade jag sportsolglasögon på mig; lite svårt att se var det allt på grund av all snö (jag fick använda fingrarna som vindrutetorkare) men de skyddade mina ögon någotsånär. När jag hade två kilometer kvar hem vände vinden och det blev riktigt behagligt, jämförelsevis.

Därefter började vi med alla förberedelser inför kvällens kalas; handlade, lagade mat, fixade och donade. Det blev en lugn, trevlig, mysig och skön kväll i goda vänners lag och inte alltför sent heller. En perfekt födelsedag helt enkelt.

StrannegårdenIdag vaknade vi upp till en sagolik dag. Solen kom på besök och snön gnistrade så vackert. Det fick såklart bli en fotorunda ut till havet efter frukost. Så skönt, så vackert och så härligt.

Efter fotorundan gav jag mig ut på en löptur och jag fick se ännu mer av helt fantastiskt vacker natur. Dimman rullade in över golfbanan då och solen lyste upp alltifrån träd till byggnader, kyrktornet och vissna blad. Det var magiskt vackert. När solens ljus silade genom de bruna bladen som hängde kvar på grenarna blev jag nästan gråtfärdig av hur vackert det var. Tyvärr hade jag inte någon kamera med mig på löpturen så jag får bevara dessa bilder i mitt inre. Vissna löv låter inte så vackert, men det var det. Naturen är helt fantastisk och vi som bor här i Sverige bor i ett helt sagolikt vackert land. Lyckos oss!

Utholmen

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.