Tema 119 – Horisonten – 30/365

119horisonten

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i 365 foton 2015. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tema 119 – Horisonten – 30/365

  1. AC skriver:

    Vilken fin horisont du har.

  2. Britt skriver:

    Så vackra blå färger. Enkelt och snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *