Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

  • Jenny

    Hela dagen har gått och jag har flera gånger tänkt att smsa dig men så har det kommit något annat emellan (jag har tagit hand om mitt eget födelsedagsbarn. Hanna fyllde 17 år den 22:e och har firats idag). Nu när det mesta är undanplockat har klockan hunnit bli mer än tolv så nu får det istället bli en liten försenad men ändå hjärtlig gratulation. Hoppas du har blivit firad ordentligt!
    Kram Jenny

    • skapica

      Tack 🙂 Jag tycker om den här bilden också. Ett måttband är ju inte så kul men jag gillar färgerna och formen det fick när jag la det i ett decilitermått. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.