Foto,  Ur vardagen

Efter Egon

Igår kväll blåste det upp ordentligt här på västkusten och Egon gjorde sin entré. Jösses vad det blåste! Det var svårt att sova i natt på grund av alla ljud.

När frukosten var avklarad i morse åkte vi ut på en liten runda för att se vad som hänt under natten – efter Egons framfart.

Låt mig först börja med att visa hur det brukar se ut på Smarholmen – favoritbadplatsen på sommaren. Jodå här är det fint att vara och att bada. 🙂

smarholmen6 smarholmen7 smarholmen8 smarholmen9 Det såg dock lite annorlunda ut därute idag. Vattennivån var en aning högre och särskilt sugen på att hoppa i var man ju inte kan jag säga.smarholmen5 smarholmen1 smarholmen2 smarholmen3 smarholmen4 Vägen ut till Sandö hamn såg ut så här idag – och ville man ta sig dit behövde man en båt.sandö1 lerkil1 I Lerkil slog vågorna också högt och det kändes helt fel med den här tunnan för engångsgrillar idag.lerkil2

I Kolla hade gångvägarna svämmat över.Kolla2 Kolla1 Och på Hamntorget var vattennivån i höjd med bryggan.Hamntorget1 På väg till Söderstaden såg det ut så här.
SöderstadenGångbanan under Tölö tvärled var också översvämmad idag. Inte för att det hör till ovanligheterna direkt, men det var rejält mycket vatten där nu. Så min löprunda som normalt går här fick jag justera lite i eftermiddags så att den istället för sina 5 kilometer blev 5,84 kilometer. Omväxling förnöjer heter det ju, men jag är glad om jag själv får välja när jag vill springa omvägar.
Tölötvärled

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.