183 motionspass 2015,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Har man lovat så har man

ljustulpanIdag har det blåst och regnat mycket här på västkusten men jag har haft en bra dag ändå. Sov ut i morse och sen gick jag ut med Lisa, gjorde mig i ordning för ett träningspass (9/183) och satt och ritade lite i Illustrator innan jag begav mig till Friskis och körde ett härligt spinningpass. Riktigt bra var det! 🙂 Puh!

Väl hemma igen intogs en matig brunch och därefter var det städdags och alla ljusstakar som var det sista som var kvar efter julen skulle bort. Skönt, nu är det gjort och jag kan ägna mig åt sånt som är roligt och njutbart resten av helgen. Ahhh. Fasen vet om jag inte ska slå till och ta mig ett glas vin till middagen ikväll? Kan nog vara läge för det, faktiskt…

Om inte annat för att dränka räkorna som jag vet att jag ska få ikväll. Hehe, jag stod nämligen för maten igår och jag gjorde pulled chicken. Eftersom jag vet att jag är den enda som älskar kyckling i det här hushållet lovade jag i samma veva som jag serverade min rätt att jag minsann kunde tänka mig att äta något innehållandes räkor ikväll – för att vara rättvis. Det känns dock som en ganska dålig deal just nu – jag tycker ju faktiskt inte alls om räkor – men har man lovat så har man liksom…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.