183 motionspass 2015,  Träning,  Ur vardagen

En blöt tröja

goodstartTrots att jag vaknade med en mycket stel och ömmande nacke i morse blev det en härlig power walk efter frukost. Det är ju så skönt att röra på sig och det ska mycket till innan jag ställer in ett träningspass. Lite mer än två varv (c:a 6 km) i skogen i Fors tyckte jag var lagom idag. Blev inspirerad av Ann som kör samma utmaning – 183pass2015.

Jag fick upp ett bra tempo, snek till mig en blöt tröja och därmed var pass 5 av 183 avklarat. Nu funderar jag över vad jag ska hitta på i morgon…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.