Lite av varje och det bästa

fröknäckeDagen idag har innehållit lite av varje och det bästa. Jag började den med en kopp kaffe och tidningen i sängen. Mmm, så skönt det är.

Därefter blev det en härlig löprunda på en mil (pass 4/183) i det tregradiga, friska vädret. Det var helt underbart att se solen leta sig upp över trädtopparna och att känna mina vinterbleka kinder riktigt suga åt sig av dess strålar och energi.

Uppe i skogen i Fors korsade ett rådjur min väg i en tuff uppförsbacke och när jag följde efter det med blicken såg jag ännu en vit rådjursrumpa på andra sidan i skogen. Då glömde jag för en stund att jag var andfådd och log med hela ansiktet. Helt fantastiskt att få vara med om det här. Livet är magiskt!

När jag kommit hem satte jag igång och bakade ett par omgångar av det nya favoritfröknäcket. Nu ska jag nog stå mig ett tag även efter att jag börjat jobba igen nästa vecka.

På eftermiddagen åkte vi till Åsa och fotograferade lite innan sonen, hans sambo och hundarna åkte med hem för middag och en rolig spelkväll. Det blev både Jeopardy och Den ofrivillige spelaren. Härligt och mysigt. Nu är det dags att sova, så natti natt, underbara söndag, härliga läsare och ljuvliga värld – vi ses i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *