183 motionspass 2015,  Träning,  Ur vardagen

Lite av varje och det bästa

fröknäckeDagen idag har innehållit lite av varje och det bästa. Jag började den med en kopp kaffe och tidningen i sängen. Mmm, så skönt det är.

Därefter blev det en härlig löprunda på en mil (pass 4/183) i det tregradiga, friska vädret. Det var helt underbart att se solen leta sig upp över trädtopparna och att känna mina vinterbleka kinder riktigt suga åt sig av dess strålar och energi.

Uppe i skogen i Fors korsade ett rådjur min väg i en tuff uppförsbacke och när jag följde efter det med blicken såg jag ännu en vit rådjursrumpa på andra sidan i skogen. Då glömde jag för en stund att jag var andfådd och log med hela ansiktet. Helt fantastiskt att få vara med om det här. Livet är magiskt!

När jag kommit hem satte jag igång och bakade ett par omgångar av det nya favoritfröknäcket. Nu ska jag nog stå mig ett tag även efter att jag börjat jobba igen nästa vecka.

På eftermiddagen åkte vi till Åsa och fotograferade lite innan sonen, hans sambo och hundarna åkte med hem för middag och en rolig spelkväll. Det blev både Jeopardy och Den ofrivillige spelaren. Härligt och mysigt. Nu är det dags att sova, så natti natt, underbara söndag, härliga läsare och ljuvliga värld – vi ses i morgon.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.