183 motionspass 2015,  Träning,  Ur vardagen

Pass 3/183

Pass3_183_spinningPå årets tredje dag är årets tredje träningspass härmed avklarat. Idag blev det spinning på Friskis och jag knäppte på mig pulsklockan innan för att få koll på hur tufft jag egentligen kör på ett sådant pass. Jag brukar tycka att jag inte fegar, men man kan ju aldrig vara säker…

Man ska köra efter känslan av att det ska vara lite ansträngande ibland, ansträngande ibland och riktigt ansträngande ibland. Det är den egna känslan som styr och det är jag som bestämmer hut mycket motstånd jag ska vrida på för att klara mig hela vägen. Tre utmaningar bjöd det här passet på, enligt ledaren, vilket jag tycker syns väl på de röda topparna. Jag gjorde som han sa, och känner mig nöjd med min insats så här efteråt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.