Pass 3/183

Pass3_183_spinningPå årets tredje dag är årets tredje träningspass härmed avklarat. Idag blev det spinning på Friskis och jag knäppte på mig pulsklockan innan för att få koll på hur tufft jag egentligen kör på ett sådant pass. Jag brukar tycka att jag inte fegar, men man kan ju aldrig vara säker…

Man ska köra efter känslan av att det ska vara lite ansträngande ibland, ansträngande ibland och riktigt ansträngande ibland. Det är den egna känslan som styr och det är jag som bestämmer hut mycket motstånd jag ska vrida på för att klara mig hela vägen. Tre utmaningar bjöd det här passet på, enligt ledaren, vilket jag tycker syns väl på de röda topparna. Jag gjorde som han sa, och känner mig nöjd med min insats så här efteråt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *