Tema 99 – Första – 1/365

99förstaFörsta löpturen på årets första dag och första bilden i utmaningen 365 foton 2015.

Jag hoppade på utmaningen 2013 och 2014 också men lyckades av olika anledningar inte fullfölja då. Nu är dock intentionen att jag ska lyckas i år. Ska bli kul! 🙂

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i 365 foton 2015. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Tema 99 – Första – 1/365

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.