Foto,  Ur vardagen

Mitt 2014

Januari – snö, spa, födelsedagjanuari2014 Februari – spa, träning, Lisa kom, mammas bortgång, ledsenfebruari2014 Mars – vår, begravning, sorg, pånyttfödelse, rekreationmars2014April – urnsättning, brand, spa, kalas, blomningstid
april2014 Maj – spa, femtioårsfirande, student, mors dagMaj2014 Juni – midsommar, rosévin, värme, solJuni2014 Juli – semester, glass, bad, sol, värme, lek, vänskapJuli2014 Augusti – grill, stadsfest, Kungsbacka river, samba, sol, värmeaugusti2014 September – sol, motion, utflykter, värmeseptember2014 Oktober – löpning, utflykter, havet, eftertanke
oktober2014November – höst, gåsajakt, belöningsdags, halvmara, alla helgons dag, advent
november2014 December – glädje, Liseberg, jul, sorg, festligheter, utflykter, återhämtningdecember2014

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.